ŞEHRİVAN ÖZEL – TFF 2. Lige fırtına gibi bir başlangıç yapıp ilk 10 haftanın büyük bölümünü lider geçiren Vanspor FK, geçtiğimiz haftanın ardından bu hafta da puan kaybı yaşadı. Evinde ağırladığı Karacabey Belediye ile karşılaşan Vanspor FK, 1-1’lik sonuç ile bir puana razı oldu.

VANSPOR LİDERLİK FIRSATINI TEPTİ...

Liderlikteki rakibi Esenler Erokspor’un kazandığı, zirve adayı diğer rakiplerin ise puan kaybettiği haftada 1 puan alarak liderlik şansını elinden kaçıran Vanspor FK; 12 maçta 28 puana yükselerek ligde 2’inci sırada yer aldı. Esenler Erokspor ise 30 puan ile zirvedeki yerini korudu. Vanspor’u 25 puanlı Ankaraspor, 24 puanlı 1461 Trabzon FK ve 23 puanlı Bucaspor 1928 takip etti.

Leicester City, Premier Lig'e geri döndü Leicester City, Premier Lig'e geri döndü

VANSPOR ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

Vanspor maçın 19. dakikasında Emre Öztürk'ün attığı gol ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Vanspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya Karacabey Belediyespor 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Karacabey Belediyespor 73. dakikada Ersel Aslıyürek'in attığı gol ile eşitliği sağladı. Nefes kesen maçta başka gol olmayınca Karacabey Belediyespor zorlu Van deplasmanından 1 puanla dönüyor. Vanspor'da Burak Kavlak 41. dakikada sarı kart görürken Karacabey Belediyespor'da Abdullah Balıkuv 45+3. dakikada sarı kart gördü.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ