ŞEHRİVAN ÖZEL / TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü, Beyaz Grup’un en kritik maçına çıkıyor.

Ligin ilk yarısının sonuna doğru büyük bir düşüş yaşayan ve ilk sıralardaki yerini kaybeden Vanspor FK, devre arasında eski teknik direktörü Ümit Bozkurt’un dönüşü ve yeni transferleri ile tekrardan çıkışa geçti. Son 8 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen ve aldığı puanlarla play off hattında basamakları bir bir tırmanan temsilcimiz ligde puan farkını iyice açtığı lider Esenler Erokspor’u tekrar yakaladı.

Enes Ünal, performansıyla Premier Lig'e damga vurdu! Enes Ünal, performansıyla Premier Lig'e damga vurdu!

Ligin güçlü ekiplerinden Esenler Erokspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Vanspor FK, farkı kapattığı Esenler Erokspor’u devirip liderlik koltuğuna oturmak için mücadeleye çıkacak. Ligin ilk yarısında da Esenler Erokspor’u sahasında 1-0 yenen temsilcimiz ikinci kez galip gelmek için İstanbul’a uçarken gözler kritik maça çevrildi.

Ligde 56 puanla birinci sırada bulunan Esenler Erokspor’un 53 puan ile 3 puan gerisinde bulunan Vanspor, galibiyet ile ayrılması halinde puanları eşitleyip liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor. Gözünü liderliğe dikip şampiyonluk ile 1. Lige çıkmak isteyen takım tam konsantrasyon ile Esenler deplasmanına uçarken son maçında Diyarbekirspor’a puan kaybeden rakibin puan kayıplarını sürdürmesi halinde Vanspor’un da büyük bir moral ve motivasyon kazanması bekleniyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ