TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 6. hafta maçında bugün saat 15.00’te oynanan maçta Vanspor ile Zonguldak Kömürspor karşı karşıya geldi. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Vanspor, Zonguldak Kömürspor'u 90+6'da bulduğu gol ile sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmayı başardı.

FURKAN 90+6'DA VANSPOR’A HAYAT VERDİ

Kıran kırana geçen maçta kullanılan serbet vuruş sonrası kale önünde yaşanan karambolde kaleciden dönen topu Furkan ağlara göndererek Vanspor'a hayat verdi. Vanspor, Furka’nın 90+6’da attığı golle Zonguldak Kömürspor'u 1-0 yenerek ligde oynadığı 6 maçı da kazanarak  sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Vanspor’da oyuna sonradan giren Ahmet Eren 90+12’de kırmız kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

TFF 2.Lig'de play-off’a kalan takımlar ve eşleşmeler belli oldu! TFF 2.Lig'de play-off’a kalan takımlar ve eşleşmeler belli oldu!

Vanspor, Zonguldak Kömürspor maçına; Nurullah Aslan, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Bertuğ Bayar, Ahmet Ülük, Muhammed Ali Doğan, Emre Öztürk, Erdem Seçgin, Zafer Göktuğ Erdem, Medeni Bingöl, Burak Kavlak ilk 11’i ile çıkarken, Zonguldak Kömürspor ise maça; Yüksel Egemen Yaylı, Necmi Çoban, Serkan Yıldız, Hakan Çevik, Nuri Terliksiz, Mümin Uyar, Murat Erdemir, Serhat Doğukan Taşdemir, Sarper Çağlar, Fatih Bektaş, Ozan Karabacak ilk 11’i ile çıktı.

Öte yandan Vanspor aldığı 3 puan ile ligdeki liderliğini sürdürdü.

Nazilli Belediyespor'un da galip geldiği haftada 1 maçı eksik olan, diğeri maçını da yarın oynayacak olan Esenler Erokspor'un durumu ise ligin zirvesini yakından ilgilendiriyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ