Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe maçında oynayacak mı? Sağlık durumu belli oldu! Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe maçında oynayacak mı? Sağlık durumu belli oldu!

ŞEHRİVAN HABER-HAKAN İZGİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’da birkaç hafta öncesine kadar fırtına gibi esen Vanspor FK’da puan kayıpları sürüyor. Nisan ayının başından bu yana galibiyet yüzü göremeyen Vanspor, Kastamonuspor, Ankara Demir ve Kocaelispor maçlarının ardından Kırşehir FSK deplasmanında da puan bıraktı. Kocelispor ile geçtiğimiz hatfa 0-0 berabere kalan ve hafta boyunca kaçan penaltı nedeniyle tartışılan Vanspor, 33. Hafta maçında Kırşehir FSK’ya 1-0 mağlup oldu.

YİNE PENALTI KAÇTI!

Geçtiğimiz hafta Emrah Tacir’in penaltı kaçırması nedeniyle çok tartışılan Vanspor FK, büyük umutlarla gittiği Kırşehir’de de hüsran yaşadı. Gol yollarında etkisiz kalan takımda bu hafta da kritik bir penaltı kaçtı. Maçın 25’inci dakikasında penaltıyı kaçıran isim bu hafta Utku Şen oldu. Büyük fırsatı kaçıran takım bu dakikadan sonra istediği üstünlüğü bir türlü sergileyemezken rakip takıp dakika 79’da Gökdeniz Varol’un ayağından golü buldu. Maçın kalan dakikalarında gol gelmezken Vanspor kritik bir 3 puanı kaybetti.

PLAY-OFF HATTINDA AĞIR YARA ALDI

Kocaelispor’un 2’inci sıradaki İskenderunspor’a karşı galib gelip liderliğini sürdürdüğü, Bucaspor’un ise 1461 Trabzon FK’yı mağlup ettiği haftada Vanspor’un aldığı puan kaybı takıma play-off hattında büyük bir risk yarattı.

Editör: Necmettin Dursun