ŞEHRİVAN HABER - Vanspor'da bugün oynanan Nazilli Belediye maçında 2-2'lik skorla maçtan ayrılan Vanspor FK'da puan kaybı sürerken maç sonrası flaş bir istifa kararı geldi.

Cezalı olduğu için maçı statta izleyemeyen ve stat dışında bir vinç üzerinde izleyen başkan Kıyak, maç sonrası flaş bir açıklama ile başkanlıktan ayrıldığını duyurdu.

Yönetime istifasını duyuran Kıyak'ın kararı gündeme bomba gibi düşerken, Vanspor FK yönetimi adına bir açıklama yapan Gökhan Hanoğlu o istifa ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Kulüp başkanımız sayın Ferhat KIyak Yönetim kurulumuza istifasını vermiş ve kulüp başkanlığından ayrılmak istediğini dile getirmişlerdir.

Geçen sezondan beri büyük emek ve gayretleri olan başkanımızın, yönetim kurulumuza sunmuş olduğu istifası bizlerin derinden üzmüştür. Sunduğu istifada yalnız kaldığını, verilen taahütlerine yerine getirilmediği ve daha birçok sebebi sıralamıştır.

Liverpool'da büyük gerginlik: Klopp ve Salah tartıştı! Liverpool'da büyük gerginlik: Klopp ve Salah tartıştı!

Bizler yönetim kurulu olarak başkanımızın verdiği istifayı kabul etmediğimizi kendisine bitzatihi iletmiş bulunmaktayız. Ancak başkanımız Feyat Kıyak kararlı ve ısrarlı olduğunu birkez daha dile getirmişlerdir. Yakalanan başarının devamını sağlamak adına, bizler de bu ahgengin bozulmamasından yana olmadığımızı belirtmek isteriz. Ancak yönetim kurulumuza sunulan istifanın durumunu görüşmek adına, hafta içi olağan toplantı yapıp konuyu karara bağlayacağız. Yapılacak görüşmeler neticesinde kamuoyuyla paylaşacağız."

Editör: Garipzade Öztürk