ŞEHRİVAN HABER - Ligin 6'ıncı haftasında ligin zayıf ekiplerinden Zonguldak Kömürspor'u ağırlayan Vanspor, rahat geçmeyi beklediği maçta galibiyeti son dakikalarda aldı.

5 maçta 5 galibiyet alıp liderlik yarışını sürdürmek isteyen Vanspor, maç boyunca beklenen golleri bir türlü atamazken, maç boyunca taraftarın beklediği gol 90 artı 6'da geldi.

Taraftarı adeta çıldırtan gol bir serbest vuruş organizasyonu sonrası Furkan Sakı'dan geldi. Gol sonrası stat adeta yığılırken gol sevincinin sonrasında saha karıştı.

Gol sonrası Vanspor FK'nun galibiyet golünü kutlayan futbolcurı bir anda Zonguldak Kömürsporlu kaleciyle tartışmaya başladı. Söz dalaşı ile başlayan gerginlik hem futbolcuların hem de teknik heyetin dahil olduğu bir karışıklığa dönüştü. Saha içinde gerginlik sürerken yedek kulubesinde de tartışmalar yaşandı. Sahadaki gerginlik sürerken Zonguldak Kömürspor futbolcusu Fatih Bektaş, Vanspor'un yedek kulübesine yürüdü. Araya girilen tartışma sonrası tansiyon düşürülürken, tartışmaların bitmesi sonrası Vanspor FK yardımcı antranör kırmızı kart gördü. 

Daha sonra da maçın kalan dakikalara tamamlandı ve Vanspor 3 puanın sevincini yaşadı.

Dursun Özbek, Galatasaray Başkanlığa aday olacak mı? Dursun Özbek, Galatasaray Başkanlığa aday olacak mı?

Taraftarın büyük sevinç yaşadığı maçtan sonra 6'da 6 yapan Vanspor FK, lig liderliğini sürdürdü.

Kaynak: ZENÜN YEŞİL