ŞEHRİVAN ÖZEL – TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve lige fırtına gibi başlayıp son haftalarda dibe vuran Vanspor FK’da çalkantılı süreç devam ediyor.
Kötü gidişatın başlamasının ardından takımda ilk ayrılığı teknik direktörlük pozisyonunda yaşayan Vanspor’da teknik kadrodan bazı isimlerin de ayrıldığı süreçten Ersin Aka’nın göreve gelmesi ile yeni bir dönem başladı. Yeni teknik heyet ile yola çıkan ve toparlanmayı hedefleyen takımda kötü gidişat sürerken, bu kez de yönetimde istifalar başladı. 

Vanspor FK yönetiminde ilk istifa eden isim 2-1’lik Beyoğlu Y. Çarşı mağlubiyeti sonrası kararını açıklayan Asbaşkan Erol Temel oldu. Temel’in istifasının ardından takımda yeni istifalar geleceği beklentisi sürerken maçtan sonra yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından kulübün sözcüsü Uğur Tunçdemir istifasını açıklayan ikinci isim oldu. Öte yandan bu isimlerin dışında bugün ayrıca İkinci Başkan Halil Pektaş, Genel Kulüp Sözcüsü Uğur Tunçdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Nazım Akyüz, Fehim Güney, Eşref Ünal, Vedat Dursun ve Gürgin Kent Vanspor’dan istifa ettiklerini duyurdu.

İKİNCİ BAŞKANDA İSTİFA ETTİ

İkinci Başkanı Halil Pektaş istifasını sosyal medya aracılığıyla duyurdu, Pektaş, "İki yıldan bu yana Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2. Başkanlık görevini yürüttüğüm Van Spor FK’dan istifa etmiş bulunmaktayım. Kamuoyunun bilgisine sunar, Van Spor’umuza başarılar dilerim" dedi. 

YÖNETİMİN İSTİFASINI TEKNİK DİREKTÖR AYRLIĞI İZLEDİ

Batman Petrolspor şampiyon oldu Batman Petrolspor şampiyon oldu

Öte yandan yönetim kurulu üyelerinin istifa krizi sürerken Vanspor FK yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada geçtiğimiz haftalarda takımın başına gelen Ersin Aka ile yollar ayrıldığı açıklandı. Hemen akabinde de takımın başına Murat Yıldırım'ın getirildiği açıklandı.

Kaynak: VEYSEL İZGİ/ŞEHRİVAN ÖZEL