Futbolda yaz transfer sezonu bu gece yarısı itibarıyla sona eriyor… Transfer sezonunun bitmesine saatler kala Vanspor, yaz transfer döneminin son gününde flaş bir isme daha daha imza attırdı.

VANSPOR’DAN İKİ YENİ TAKVİYE

Geçtiğimiz günlerde Alanyaspor’a transfer olan İvan Cedric’in yerine Vanspor, forvet bölgesini güçlendirmek için kadrosuna iki yeni isim kattı. Vanspor, transferin son gününde Erzurumspor forması giyen kanat-forvet oyuncusu İlkan Sever'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katarken son olarak Rusya Premier Lig ekiplerinden Kaliningrad forması giyen kanat oyuncu Nijeryalı Tenton Yenne ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı.

TENTON YENNE RESMEN VANSPOR’DA

Vanspor’un yeni stadı için ihale tarihi belli oldu!
Vanspor’un yeni stadı için ihale tarihi belli oldu!
İçeriği Görüntüle

Vanspor’dan yapılan açıklamada; “Kulübümüz, Rusya Premier Lig ekiplerinden Kaliningrad forması giyen Nijeryalı kanat oyuncusu Tenton Yenne ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Yeni sezonda kırmızı-siyahlı formamız altında mücadele edecek Tenton Yenne’ye ailemize hoş geldin diyor; kulübümüzle birlikte başarılarla dolu bir sezon geçirmesini diliyoruz” denildi.

İLKAN SEVER VANSPOR'DA

2026-2027 futbol sezonunda yaz transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala takımlar kadrosunu güçlendirmek için son hamlelerini yapıyor. Geçtiğimiz günlerde İvan Cedric’i Alanyaspor’a gönderen Vanspor, forvet bölgesini güçlendirmek için Erzurumspor forması giyen kanat-forvet oyuncusu İlkan Sever'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER MERKEZİ