Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde eş zamanlı yapılan etkinlikte ilköğretim öğrencileriyle bir araya gelen VEDAŞ yetkilileri, öğrencilere sunum yaparken öğrenciler de enerji verimliliğine ilişkin resimler çizdi.

Enerji Verimliliği Haftası kapsamında yapılan etkinliğe ilişkin bilgi veren VEDAŞ Şirket Müdürü Fatih Talay, “Enerjinin verimli ve tasarruflu kullanılmasının önemini gelecek nesillere aşılayabilmek için her fırsatta okullarımızı ziyaret ediyoruz. Enerji Verimliliği Haftası kapsamında da il müdürlerimiz ve beraberlerindeki ekibimiz, bölgelerindeki okulları ziyaret ederek öğrencilere enerjinin neden verimli kullanılması gerektiği hakkında bilgilendirmede bulundu.

Araç sahiplerine güzel haber: LPG’ye süper indirim geliyor! Araç sahiplerine güzel haber: LPG’ye süper indirim geliyor!

Şunu gördük ki, bölgemizde bu bilinç oturuyor. Öğrencilerimizden gelen sorulardan ve bizlere hediye ettikleri resimlerden bunu anlıyoruz. Sadece hafta kapsamında değil yıl boyunca benzer etkinliklerimizi, yarışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizlere bu fırsatı veren Milli Eğitim Müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyor, öğrenci kardeşlerimize yaşam boyu başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Necmettin Dursun