Van’da otomotiv sektörünün öncülerinden olan Yaşarlar Grup, yaklaşık 2 yıl önce bünyesine kattığı akaryakıt istasyonu ile güvenli ve kaliteli hizmetin öncüsü olmaya devam ediyor. Açıldıktan sonra müşteri portföyünü genişleterek 2. Şubesini Bitlis’in Tatvan İlçesinde açan Yaşarlar Total Akaryakıt İstasyonu bölgede ve yerelde adından söz ettirerek sektörün öncülerinden olmaya devam ediyor.

İkinisan Kavşağında hizmet veren Yaşarlar Total Akaryakıt İstasyonu İşletme Müdürü Mazlum Salih Kaya, Yaşarlar Grup olarak otomotiv sektöründe gösterdiği titizliği akaryakıt sektöründe de göstererek önceliğin müşteri memnuniyeti olduğunu vurguladı.10 kişilik bir ekiple hizmet veren Akaryakıt İstasyonu hakkında bilgiler veren Kaya, “Temizlik, hijyen ve müşteri memnuniyeti ile birlikte 24 saat hizmet vererek market çeşitliliği ve araç yıkama hizmetleri ile de müşteri memnuniyetini ön plana çıkarıyoruz. İstasyonumuzun rutin olarak temizlik ve bakımları yapılmaktadır, her 4 ayda bir yakıt depolarının temizliği yapılmaktadır. Önceliğimiz güvenilir ve kaliteli hizmet sağlamaktır. Akaryakıt sektöründe yaşanan ekonomik dalgalanmadan kaynaklı sıkıntılara rağmen hizmet kalitesinden ödün vermedik. Yaşarlar Total Akaryakıt İstasyonu olarak 8 Mart, 23 Nisan, Sevgililer Günü ve bütün özel günlerde müşterilerimizle kutluyoruz. Yaşarlar Total Akaryakıt İstasyonu bölgede referans gösterilerek birçok noktada yeni istasyonlar kuruldu.” İfadelerine yer verdi.

Akaryakıt ihtiyaçlarını Yaşarlar Total Akaryakıt İstasyonundan karşılayan müşteriler, güler yüzlü personelleri, ilgi ve alakalarından dolayı tercih ettiklerini belirterek, yakıt dışında diğer gereksinimlerini de karşılayabildikleri için memnuniyetlerini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim