TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vefa Group Vanspor geçen hafta oynanan Diyarbekirspor’u son saniye gölüyle 2-1 yenerek en yakın rakibi liderlik yolunda büyük bir avantaj kaptı. Kritik bir viraja giren Vanspor zorlu Mersin deplasmanına çıkarken taraftarlarda bu zorlu maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Yeni Mersin İdman Yurdu-Vefa Group Vanspor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? İşte Yeni Mersin İdman Yurdu-Vefa Group Vanspor maçına dair tüm detaylar…

MERSİN İDMAN YURDU-VEFA GROUP VANSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

TFF 2.lig Beyaz Grup'ta 11.hafta maçları hafta sonu oynanacak maçlarla devam edecek. Vanspor zorlu Mersin deplasmanına çıkarken taraftarlarda bu zorlu maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ederken maça günler kısa bir süre kala maçın yayınlanacağı kanal da belli oldu. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Yeni Mersin İdman Yurdu -Vefa Group Vanspor maçı 5 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Mersin Arena’da oynanacak.

Leicester City, Premier Lig'e geri döndü Leicester City, Premier Lig'e geri döndü

MERSİN İDMAN YURDU-VEFA GROUP VANSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Zirveyi yakından ilgilendiren Yeni Mersin İdman Yurdu -Vefa Group Vanspor maçı, TRT Kurdi’den canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ