Van’ın ilk beş yıldızlı otelleri’nden Double Tree By Hilton Otel, 2024’ü coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. Misafirlerini her yıl olduğu gibi bu yılda en güzel şekilde ağırlamak üzere hazırlıklarını sürdüren, Double Tree By Hilton Otel 31 Aralık gecesi’nde misafirlerini sahnelerin prensi Samy Ertan’ın ve Elif Abalı’nın müthiş performansları ile bir birinden güzel şarkılarıyla coşturacak. 2024 yılı galasında oryantal show, sürpriz çekilişler ve zengin yılbaşı menüsü ve sınırsız yerli içeceklerle gecenin geç saatlerine kadar eğlenceli vakit geçirecekler.

 

Van’da ücretsiz “Avrupa Günü” konseri düzenlendi! Van’da ücretsiz “Avrupa Günü” konseri düzenlendi!

“Çocuklarda Unutulmadı”

Anne ve Babaları gecede eğlenirken, çocukları da unutmayan Double Tree By Hilton Otel çocuklar için açık büfe, yemek ve limitsiz meşrubat, çizgi film gösterimi, palyaço, yüz boyama, uyku odası ve tabiiki noel baba sürprizi ile eğlenceli vakitler geçirecekler.

“Double Tree By Hilton Otel’e Bekliyoruz”

Double Tree By Hilton Otel genel müdürü İrem Tinli Angün Star Van Haber’e yaptığı açıklamada; “Double Tree By Hilton Otel olarak, misafirlerimize 2023’den 2024’e geçerken, 31 Aralık gecesi’nde misafirlerimizi Double Tree By Hilton Otel’e beklediklerini ifade eden Angün, “31 Aralık gecesi ünlü ses sanatçısı Samy Ertan ve Elif Abalı sahne alırken, oryantal show, süpriz çekilişler ve zengin yılbaşı menüsü ve sınırsız içeceklerleo gecenin geç saatlerine kadar misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağız” dedi.

Not: Misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak için kolları sıvayan Double Tree By Hilton Otel müşterilerine yılbaşına özel konaklamalı paket hazırladı.

Öğrenmek için aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz.
Double Tree by Hilton..
Rezervasyon:
0530 171 07 88-05321111349

Kaynak: STAR VAN HABER