31 Mart’ta yapılacak yerel seçim seçime 2 aydan az bir süre kalırken siyasi partiler aday belirleme çalışmalarına hızlandırdı. Yeniden Refah Partisi Van Büyükşehir ve İpekyolu adaylarını açıklamasının ardından Gevaş ilçe belediye başkan adayını da açıkladı.

2’si Büyükşehir, 8’i de il olmak üzere toplam 40 ilde 80 belediye başkan adayını açıklayan Yeniden Refah Partisi Van Gevaş ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Parti genel merkezinden yapılan açıklamada, “Yeniden Refah Partimizin bugün açıklanan belediye başkan adaylarımız hayırlara vesile olsun.” Denildi.

GEVAŞ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar! YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar!

Gevaş ilçe belediye başkan adayı olarak açıklanan Mustafa Yakut bir açıklama yaptı. Yakut açıklamasında; “Kıymetli Hemşehrilerim. Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan'ın takdirleriyle Gevaş Belediye Başkan Adaylığı şahsıma tevdi edilmiştir. Desteklerinizle birlikte, daha güzel bir Gevaş’ı inşa etmek için Bismillah diyerek yola çıkıyoruz.” Dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ