CHP lideri Özgür Özel, erken seçim için tek şartını açıkladı! CHP lideri Özgür Özel, erken seçim için tek şartını açıkladı!

ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN- Emek ve Özgürlük İttifakı çatısı altında seçimlere girecek olan Yeşil Sol Parti’nin seçim çalışmaları devam ediyor. Van’da da bu kapsamda çalışmalar sürerken, bugün düzenlenen kadın mitinginde konuşan Yeşil Sol Parti Van Milletvekili adayı Pervin Buldan, 13 Mayıs’ta kentte büyük bir miting düzenleneceğini açıkladı.  

“BÜYÜK BULUŞMAMIZI 13 MAYIS’TA VAN’DA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

13 Mayıs’ta Van’da büyük bir miting düzenleyeceklerini aktaran Buldan, “Sizlere güveniyoruz. Van halkına güveniyoruz hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Kazanacağımıza ve başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Van’ın 13 Mayıs’ta yapacağı büyük miting ile bir kez daha bir araya geleceğiz ve büyük buluşmamızı 13 Mayıs’ta Van’da gerçekleştireceğiz. Nevroz alanlarını, 8 Mart alanını, bugün burada kadın mitingi alanımızı nasıl doldurduysak 13 Mayıs tarihinde yapacağımız mitingimizi de aynı kararlılıkla, aynı coşkuyla, aynı moralle seçimin bir gün öncesinde gerçekleştireceğiz ve mesajlarımızı bir kez daha oradan vereceğiz” dedi.

Editör: Necmettin Dursun