Türkiye’de yaşanan ölümlü kazalara bir yenisi daha eklendi… Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yolcu otobüsü ile çarpıştı. Otomobil çarpmanın etkisiyle adeta hurdaya dönerken kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

YOLCU OTOBÜSÜ İLE OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Edinilen bilgilere göre kaza, Kahta– Adıyaman karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 02 ACU 651 plakalı otomobil, 02 DG 353 plakalı yolcu otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve UMKE ekibi sevk edildi.

OTOMOBİL KAZA SONRASI HURDAYA DÖNDÜ

Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurda yığınına dönerken, araçta sıkışan 3 kişi ekiplerin yoğun çalışması sonucu çıkarıldı.

3 KİŞİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Türkiye adeta donacak: Kar yağışı devam edecek!
Türkiye adeta donacak: Kar yağışı devam edecek!
İçeriği Görüntüle

Korkunç kazada aynı otomobilde bulunan Mahmut İzci, Zahide İzci ve Yusuf İzci olay yerinde hayatını kaybetti.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Yaralıların hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, ekiplerin çalışmasının ardından yeniden trafiğe açılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte kaza yerinden görüntüler;

Kaynak: İHA-ŞEHRİVAN