Türk futbolunda gerilim tırmanıyor! TFF'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt gecikmedi Türk futbolunda gerilim tırmanıyor! TFF'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt gecikmedi

Programda spor ile ilgili konuların dışında da konuşan ve aday olması beklentileri ile ilgili süreci de anlatan Kandaşoğlu, o süreç ile ilgili olarak; “Belediyeye hiçbir resmi müracaatım yoktu ama anketlerde halktan çok yüksek bir istek gelince partiler beni çağırdılar. Beni değerlendirmeye aldılar. Ben de bundan dolayı bütün Van halkına teşekkür ediyorum. Bana gösterilen ilgi ve alaka benim için Bakanlık, milletvekili, belediye başkanı gibi oldum. Ben yine Van halkının emrindeyim. Benim bütün meselem Van’dır, Van’ın sorun ve sıkıntılarıdır.

KANDAŞOĞLU: VAN HALKI BENİ ÇOK İSTEDİ, NASİP OLSAYDI VAN’IN KADERİ DEĞİŞECEKTİ

Yerel seçimler için adı sık sık Van Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Kandaşoğlu bu ilgiyle ilgili olarak; “Van halkına minnettarım. Hepsine büyük bir saygım var. Yapılan anketlerde beni gösterdiler. Anketlerde sürekli yüksek oy almam Türkiye gündemine bile düştü. Van halkı beni istedi. Bu tür şeyler nasiptir. Bana nasip olsaydı Van’ın kaderi değişecekti. Ben Van’ı çok kısa bir sürede öyle bir değiştirecektim ki bütün bölge illeri örnek olacaktı. Van TSO’nun 1’inci olması benim eserimdir. Van da böyle olacaktı. Herkes Van’a hayran kalacaktı. Herkesin dikkatini Van’a çekecektik. Bütün Bakanları Van’a davet edecektik. Bu konuda kendime güveniyordum. Nasip olmadı. Van 50 senedir inşaat sektöründe çalışıyorum. Yapmadığım yol, köprü, bina kalmadı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN ÖZEL: ZENÜN YEŞİL-ŞABAN BEYAZSAÇ