ŞEHRİVAN ÖZEL / Türkiye'nin en önemli yönetmenlerinden birisi olan ve son dönemlerde Hayat filmi ile gündemden düşmeyen bir isim haline gelen Zeki Demirkubuz, Van'da sevenleri ile buluştu.

Kültür, sanat ve edebiyat etkinliklerinin iyice hız kazandığı Van'da, Kıraathane/Van Edebiyat Evi önemli programlara imza atmaya devam ediyor. Edebiyat anlamında büyük projelere imza atan kültür, sanat ve edebiyat oluşumu olan Van Edebiyat Evi, bu kez de Zeki Demirkubuz'u Vanlılar ile bir araya getirdi.

Demirkubuz 2

Bir söyleşiye katılmak üzere Van'a davet edilen Demirkubuz, Elit World Hotel'de sevenleri ile buluştu. Sevenlerinin salona sığmadığı söyleşi büyük bir ilgi altında gerçekleşirken yaklaşık 1 saat sürmesi beklenen söyleşi programı tam üç saat boyunca devam etti.

Geçen yılın en çok okunan kitabı hangisi? İşte detaylar… Geçen yılın en çok okunan kitabı hangisi? İşte detaylar…

Söyleşisinde sinema, filmleri, filmlerine dair sorular üzerine konuşun Demirkubuz Van ve bölge illerinin üzerinde bıraktığı etkiye de değindi. Van'daki karşılamadan oldukça memnun olduğunu söyleyen ve Van'daki ilginin kendisini çok duygulandırdığını söyleyen Demirkubuz, Nisan ayında uzun bir süre zaman geçirmek için tekrar Van'a geleceğini duyurdu.

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ