DİLEK İMAMOĞLU'NDAN ZAFER İŞARETİ

İçişleri Bakanı Süleyman soylu, "10 binin üzerinde kişinin katıldığı mitingde “Öcalan” adına sloganlar atıldı, Yeşil sol Parti bayrakları eşliğinde Dilek İmamoğlu Ekrem İmamoğlu ile birlikte platforma geldiğinde zafer işaretini yapan Dilek İmamoğlu’na da sert tepki gösterdi.

Yüksek Seçim Kurulu'ndan iftar kararı Yüksek Seçim Kurulu'ndan iftar kararı

CHP'LİLERE BÜYÜK TEPKİ

Şişli’de seçim çalışmalarını yürüten Soylu, Kılıçdaroğlu ve ekibine eleştiriler yöneltti. “Van’da bir miting oldu. Hem Bay Bay Kemal, hem Ekrem İmamoğlu hanımıyla birlikte katıldı. Yeşil sol Parti bayrağı salladılar, zafer işaretini yaptılar. Meydanda 11 bin kişi vardı, 11 bini de ‘Selo’ya özgürlük’ diye bağırdı.” diyen Bakan Soylu, ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin’ diyenleri hedef aldı.

"ALLAH MUHAFAZA, BUNLAR İKTİDARA GELİRSE NE YAPACAKLARI APAÇIK ORTADA"

Bakan Soylu, “Yeşil Sol Partililer ile birlikte ‘Dişe diş, kana kan Öcalan’ diye orada slogan attılar. Allah muhafaza, bunlar iktidara gelirse ne yapacakları apaçık ortadadır. Bir grup diyor ki Tayyip Erdoğan gitsin, Tayyip Erdoğan gitsin de kim gelsin? Gelecekler belli. Çünkü Tayyip Erdoğan Türkiye’nin tam yüz yıllık altyapısını hazırladı, Türkiye’yi bağımsız bir ülke haline getirdi.” dedi.

EN SONHABER

Editör: Necmettin Dursun