Deprem ülkesi Türkiye’de dün Denizli’de meydana gelen 5.1’lik deprem sonrası bu gerçek ile bir kez daha yüzleşti. AFAD Denizli’de meydana gelen depremin ardından onlarca artçı deprem yaşanırken bu kez depremin adresi turizm cenneti Antalya oldu.

AFAD DUYURDU: ANTALYA'DA DEPREM

ABD'den Van uyarısı: Hemen terk edin!
ABD'den Van uyarısı: Hemen terk edin!
İçeriği Görüntüle

AFAD, Antalya'nın Manavgat ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD), paylaştığı verilere göre deprem, saat 14.20’de Akdeniz’de, Antalya Körfezi açıklarında gerçekleşti. Sarsıntının büyüklüğü 4.1 olarak ölçülürken, depremin Antalya’nın Manavgat ilçesine yaklaşık 18.77 kilometre mesafede olduğu bildirildi.

Yetkililer, depremin 40.87 kilometre derinlikte meydana geldiğini açıkladı. İlk belirlemelere göre depremle ilgili olumsuz bir ihbar yapılmadığı öğrenildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER MERKEZİ