AK Parti, geçtiğimiz günlerde yerel seçimlerde yarışacak Van Büyükşehir belediye başkan aylarını açıklamasının ardından ilçe belediye başkan adaylarını da açıkladı. AK Parti Edremit ilçe Başkan adaylığına aynı zamanda ilçede belediye başkanlığı görevini yürüten İsmail Say’ı yeniden aday gösterdi.

AK PARTİ EDREMİT’TE BAŞKAN SAY’I YENİDEN ADAY GÖSTERDİ

AK Parti Edremit İlçe Başkan adayı yaklaşık 5 yıldır ilçede belediye başkanlığı yapan İsmail Say oldu. Aynı zamanda avukat da olan Say ilçe halkı tarafından sevilip sayılan bir isim. Edremit’e 5 yılda birçok projeyi kazandıran Say, ilçede yıllardır yapılmayan projeleri de hayata geçirdi. Başkan Say’ın 2023 yılında yapılan milletvekili seçiminde AK Parti’nin Van milletvekili adayı olacağı da sık sık konuşuldu.

Van’da dar gelirli aileler için bin konut yapılacak! Van’da dar gelirli aileler için bin konut yapılacak!

ismail-say-454

İSMAİL SAY KİMDİR?

İsmail Say, 1976 yılında Van'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Van'da tamamladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olarak 1999 yılında Serbest Avukatlık görevine başladı. Mobilya ve İnşaat sektörlerinde ticari hayatını sürdürmekte olan Say, Hukukçular Derneği Van Temsilciliği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Van Şube Başkanlığı(2012-2015) Halen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sektör Hizmet Sektör Kurulu Üyesidir. Say, evli olup 4 çocuk babasıdır. İsmail Say, 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Van Edremit Belediye Başkan Adayı oldu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER