ŞEHRİVAN ÖZEL - AK Parti’nin Van’da üç merkez ilçe ile birlikte büyük önem verdiği Erciş’te son gün dev final yapıldı. Hem Van’da hem de Erciş’te konvoy ile şehir turu yapılırken Erciş’teki ilçe turu sonrasında ilçe meydanında dev bir miting düzenlendi. İlçe Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci’ye büyük ilgi gösterilen ilçede son günkü buluşmada Ak Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas da yer aldı.

AK Parti’den Erciş’te gövde gösterisi! AK Parti’den Erciş’te gövde gösterisi!

ÇİFTCİ: ERCİŞ HAZIR, BİZ HAZIRIZ!

Konvoy turunu an be an paylaşan ve kendisine gösterilen büyük ilgiyi takipçileri ile de paylaşan Çiftçi, “Sevgili Ercişli Hemşehrilerimiz Bugün ucu ve sonu olmayan araç konvoyumuzla gereken cevabı verdik Allah’ın izniyle, Erciş Hazır… Bizler Hazırız… Çaba, Azim, İnanç ve Kararlılıkla…” mesajı verdi. Ardından alanda gerçekleştirilen buluşmaya binlerce insan katıldı. O alanda seçmene seslenen Çiftci, burada bir konuşma yaptı. Çiftci sahnede, “Biz hizmet için geldik, hizmet siyaseti yapıyoruz.” dedi.

“ÖNCE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ, SONRA İL OLACAĞIZ” 

“Biz Erciş’e tüm herkesin belediye başkanı olmak için geldik. Tüm şehri kucaklayacağız. Biz bütün Erciş için geldik. Irkçılık yapmayacak, kalbimizi ve gönlümüzü tüm Erciş’e açacağız. Kardeşlik hukukunu en üstte tutacağız. Kardeşlerimiz işsiz kalmayacak, fabrikalar kurulacak, OSB’ler büyüyecek. Bu fetret dönemi sonlanacak, bu kara bulutlar dağılacak.” Dedi. Çiftci ayrıca, “İl sayısı 100’e çıkacak. Biz de diyoruz ki Allah izin verirse biz Ercişliler olacak önce bu seçimi kazanacağız. Devlet idari yaptığında da o listeye birinci sıradan gireceğiz inşallah. O yüzden bu ilçenin, şehrin kaderine sahip çıkın.”

ÇİFTCİ, ABUDALAHAT ARVAS İÇİN DE DESTEK İSTEDİ

Alanda bulunan ve mitingi katılan Büyükşehir adayı Arvas için de destek isteyen Çiftci; “Ben diyorum ki, büyükşehir adayımız, hemşehrimiz, kardeşimiz Abdulahat Arvas bey için de el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz, bundan sonra da bu ilçeye ve Van’a sahip çıkacağız. Onun için sizlerin büyük desteği ile hem ilçe hem büyükşehiri kazanacağız.” Dedi.

ARVAS: ERCİŞ’E BAHAR GELMİŞ

Öte yadan Erciş’teki büyük ilgiden sonra bir mesaj yayınlayan Ak Parti’nin Van Büyükşehir Adayı Abdulahat Arvas ise, “Erciş’e bahar gelmiş Güller açmış kelebekler uçuşuyor adeta. Coşku ve heyecanla bizleri karşılayan ve mitingimize katılan kıymetli hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Birlikte zafere yürüyeceğiz.”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ