AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Van'daki Beşyol Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuştu. Kandemir, ne zaman Van’a gelseler coşkuyla ayrıldıklarını dile getirerek, “Van, Reis’e sevdalı” dedi. 

“NE ZAMAN VAN’A GELSEK BÜYÜK BİR COŞKUYLA BURADAN AYRILIYORUZ”

YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar! YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar!

Kandemir, 31 Mart seçimlerine de dikkat çekerek, “Van bugün bir başka güzel. Ne zaman Van’a gelsek büyük bir coşkuyla buradan ayrılıyoruz. Bugün için size şükranlarımızı sunuyoruz. Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin şehridir Van. Van şanlıdır, Reis’e sevdalıdır, işte onun kanıtı da bu meydandır. Hani diyorlar ya dünyada Van, ahirette iman. Allah’ına kurban Recep Tayyip Erdoğan. İstiyoruz ki şehirlere hizmet edelim. Bizim gönlümüz geniş, ne yandan bakarsanız, ne yönden gelirseniz gelin, bu partide, bu davada herkese yer var. Yeter ki birlik ve beraberlikle huzura kavuşalım. Van’da yapılan hizmetleri gördük. Bu şehri seviyoruz. Şimdi hem büyükşehrimize hem de her bir ilçemize hizmet etme sevdasıyla gönülleri coşan adaylarımız var. Onları size emanet ediyoruz. Cumhurbaşkanımızı yolda muhteşem bir kalabalık karşıladı. Bugün bu meydanda muhteşem bir birliktelik var. İnanıyorum ki bu birlikteliğimiz 31 Mart'ta da tüm Türkiye'ye, tüm dünyaya 'Biz buradayız. Van, Tayyip Erdoğan'ın arkasında' diye bunu haykıracağız” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER