31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kalırken siyasi partiler aday belirleme çalışmalarına hız verdi. Büyükşehir adaylılarını açıklayan AK Parti ilçe adaylarını da tek tek açıklıyor. AK Parti, geçtiğimiz günlerde yerel seçimlerde yarışacak Büyükşehir belediye başkan aylarını açıklamasının ardından ilçe belediye başkan adaylarını da açıkladı.

Başkan Tanış, Gürpınar’a yapacağı projeleri açıkladı! Başkan Tanış, Gürpınar’a yapacağı projeleri açıkladı!

hayrullah tanış-1

AK PARTİ GÜRPINAR YENİDEN HAYRULLAH TANIŞ DEDİ

AK Parti Van Büyükşehir adayı olarak Abdulahat Arvas olarak açıklayan AK Parti Gürpınar ilçe belediye başkan adayını da açıkladı. AK Parti Gürpınar İlçe Başkan adayı Hayrullah Tanış oldu. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde yüzde 53,30 oy alarak Gürpınar Belediye Başkanlığına seçilen Tanış 5 yıldır ilçede belediye başkanlık görevinde bulunuyor. Bu süre zarfında ilçenin pek çok sorununa çözüm bulan Tanış ilçeyi doğalgazla buluşturdu. Her defasında ilçeyi çok sevdiğini ve ilçeyle ilgili birçok hayalinin olduğunu dile getiren Tanış ilçe halkı tarafından da sevilen bir isim.

HAYRULLAH TANIŞ KİMDİR?

Hayrullah Tanış,1972 Gürpınar İlçesi'nde doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Van da tamamladı. 1991 yılında ticarete atılan Tanış, Tanışlar markası ile Gıda sektöründe Doğu Anadolu bölgesindeki tüm illere hizmet vermektedir. 2008-2013 yılları arasında AK Parti Gürpınar ilçe başkanlığı görevini üstlendi. Tanış, evli olup 6 çocuk babasıdır. Hayrullah Tanış, 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Van Gürpınar Belediye Başkan Adayı oldu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER