AK Parti İpekyolu İlçe başkanlığına bağlı Selimbey-Halilağa Mahalle Başkanlığı Ofisi yoğun bir katılımla açıldı. AK Parti İpekyolu ilçe Başkanı Yavuz Kuşan açılışta yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki aylar içerisinde yapılacak olan mahalli yerel yönetimler seçimleri için parti olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizde seçim büroları açıyoruz. Selim bey Halilağa Mahallesinde açtığımız seçim bürosu hayırlı olsun" dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN DOĞRU ZAMANDA DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM"

Kuşan konuşmasında, "Bugün AK Partimizin Selimbey ve Halilağa Mahallesinde yer alan seçim ofisimizin açılışını büyük bir coşkuyla hep birlikte gerçekleştirdik. Güler yüzleri ve muhabbetleriyle bizleri ağırlayan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyoruz. Seçim ofisimiz hayırlı, uğurlu olsun. Türkiye Yüzyılı için doğru zamanda doğru adımlarla yola devam" dedi.

VAN ADINA İLÇEMİZ İÇİN ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA DEVAM”

CHP lideri Özgür Özel, erken seçim için tek şartını açıkladı! CHP lideri Özgür Özel, erken seçim için tek şartını açıkladı!

Kuşan görevi devraldıktan sonra Van adına ilçemiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz konuşmasını şöyle sürdürdüren İpekyolu ilçe başkanı Yavuz Kuşan, "AK Partinin kalesi olan  İpekyolu ilçesi Selimbey ve Halilağa Mahallesinde dava arkadaşlarımızla seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdik. Teşkilat mensuplarımız ve Belediye Başkanlarımızla güzel bir buluşma oldu. Doğru adımlarla, doğru adımlarla zafere doğru" dedi.

Açılışa, AK Parti İpekyolu Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, beraberindeki heyet il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte Selimbey, Halilağa Mahallesi sorumlusu ve yöneticileri katıldı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ŞABAN BEYAZSAÇ