Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı

ŞEHRİVAN ÖZEL – 9 Kasım ile 22 Kasım tarihleri arasında aday adaylığı başvuruları alan o tarihten sonra da adaylarla ilgili temayül, kamuoyu yoklamaları ve anketler gerçekleştiren Ak Parti’de aday belirleme sürecinde sona gelindi.

VAN HEYETİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İÇİN ANKARA'DA

Birçok il ile ilgili geniş çaplı çalışmalar yapan Ak Parti’de Van’ın büyükşehir ve ilçe adaylarının belirlenmesi için bugün kapsamlı ve önemli bir buluşma gerçekleştirilecek.

Adaylık sürecini yakından takip ettiği bilinen Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın da bizzat takip ettiği çalışma takvimi kapsamında bugün genel merkezde saat 20:00 bir ön seçim gerçekleştirilecek. Toplantıda il başkanı, il kadın kolları başkanı, il gençlik kolları başkanı ve ilçelerin 3 kademe başkanları ile birlikte milletvekilleri ve mevcut belediye başkanları aday adaylar için oy kullanacaklar. Cumhurbaşkanının bizzat takip ettiği süreç için Van heyetinin tamamı Ankara’ya çıkarma yaparken çıkan sonucun ardından yapılacak bir dizi değerlendirmelerin ardından aday belirleme süreci tamamlanmış olacak ve adaylar ilan edilecek.

Editör: Necmettin Dursun