AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe bir televizyon programına konuk oldu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, canlı yayında AK Parti’nin belediye başkan adaylarını açıklayacağı tarihi açıkladı.

AK PARTİ'NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından benim de edindiğim intiba Kasım ayında belediye başkanlarımızın açıklanacağı gibiydi. Şimdi o Kasım ayı başlarından itibaren başlayacak dediğimiz süreç Aralık ayının 10'dan sonra başlayacak. Aralık ayı içerisinde adaylarımızı ilan etmeye başlarız.  Biz her iki türlüsünü de yapmıştık daha önce; tüm adayları bir anda ilan ettiğimiz seçim de var, ayrı ayrı ilan ettiğimiz seçim de var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinde dikkat çeken 'koltuk' detayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinde dikkat çeken 'koltuk' detayı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin açıklamalarından satır başları: “Müracaatlarımız başladı, aday adaylarımızı bekliyoruz. Kasım ayının 19-20'sinde teşkilatlarımızın temayülleri yapılacak daha sonra adaylarımız belirlenecek. Kamuoyunda çok konuşulan aday adaylarımız var. İstanbul'u kazanacağımız, İstanbul'u AK Parti belediyeciliğiyle tekrar kavuşturacağımız adayımızla kazanacağız. Bizlerin gönlünden geçen diye bir süreç olmuyor. Bu süreçler içerisinde tüm değerlendirme mekanizmalarıyla belirlenecek. Biz İstanbul'da 1500 adayla milletimizin karşısına çıkacağız. 39 belediye başkan adayımız 1400 küsur meclis üyesi adaylarımız olacak.” İfadelerini kullandı.

Editör: Necmettin Dursun