Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasındaki görüşmenin yankıları sürüyor. İYİ Parti cephesinden gelen açıklamalar, siyasi gündemin merkezinde yer almaya devam ediyor. İYİ Parti Milletvekili Burak Akburak, Sözcü TV'ye yaptığı açıklamalarda önemli noktalara değindi.

Görüşmenin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulunan Burak Akburak, Akşener'in Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi alması durumunda bunu değerlendirebileceğini belirtti. Akburak, "Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir" dedi.

İYİ Parti Milletvekili Burak Akburak

"DEVLETTE GÖREVE HAZIR"

Akşener'in devlet kademelerinde görev almaya hazır olduğunu ifade eden Akburak, "Akşener devlette göreve hazır" şeklinde konuştu. Bu ifadeler, Akşener'in siyasi kariyerinde yeni bir sayfa açabileceği yönünde yorumlandı.

"BAHÇELİ İLE GÖRÜŞME OLMAYACAK"

Meral Akşener'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmeyeceğini ifade eden Akburak, "Akşener, Bahçeli ile görüşmeyecek" dedi.

SAÇ RENGİ

Saadet Partisi kongreye gidiyor! Temel Karamollaoğlu desteklediği adayı açıkladı... Saadet Partisi kongreye gidiyor! Temel Karamollaoğlu desteklediği adayı açıkladı...

Akşener'in saç renginin de dikkat çektiğini belirten Akburak, "Saç rengi başka olacaktı, bu beğenildi" dedi.

"SIK SIK GÜNDEME GELECEK"

Son olarak, Akşener'in bundan sonra sık sık gündemde olacağını belirten Akburak, "Akşener'i bundan sonra sık sık göreceğiz" dedi.

Kaynak: KARAR.COM