Son dönemde gerçekleştirdiği transferlerle dünya futboluna damga vurmayı başaran ve etkili bir konuma gelen Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

GENİŞ ÖZET | Amedspor'un şampiyonluk maçı geniş özeti! GENİŞ ÖZET | Amedspor'un şampiyonluk maçı geniş özeti!

Cristiano Ronaldo, Anderson Talisca, Sadio Mane gibi birçok yıldızın forma giydiği Al Nassr'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çağrılacağı öne sürüldü.

Şampiyonlar Ligi'ne gelebilirler

Abu Dhabi Sports'un haberine göre UEFA'nın, önümüzdeki sezon Al Nassr'ı Şampiyonlar Ligi'ne çağrılabileceği iddia edildi.

Ceferin reddetmişti

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin daha önce yaptığı bir açıklamada, Suudi Arabistan ekiplerinin kesinlikle Şampiyonlar Ligi gibi organizasyonlarda yer almayacağını söylemişti.

İşte Aleksander Ceferin'in sözleri:

Şampiyonlar Ligi için Basra Ülkeleri'nden teklif aldım mı? Teklif ya da davet yok. Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapmayı ya da kulüplerinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını çok istediği söyleniyor ama ben bunu hep bir aracı vasıtasıyla öğreniyorum. Bana kimse bir şey teklif etmedi. Bazen medyada bu konuyu görüştüğümüzü okuyorum ama bu tamamen saçmalık. Şampiyonlar Ligi, Avrupa'da gerçekleşecek ve UEFA üyesi ülkelerden takımlar yer alacak.