Bakan Süleyman Soylu, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Hakkari iline geldi. Hava yolu ile Van iline gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha sonra kara yoluyla Hakkari'ye geldi.
Bakan Soylu, ilk olarak Hakkari-Van Karayolu'nda bulunan Yeni Köprü'de görev yapan asker ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kendilerini karşılayan asker ve vatandaşlara elleriyle tek tek tatlı ikram etti. Yeni Köprü'de vatandaşlarla kısa süre sohbet eden Bakan Soylu, Hakkari'de yer alan Mahya Tepe Üs Bölgesi'ne geçti.
Bakan Süleyman Soylu'ya; Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, Hakkari İl Jandarma komutanı Tümgeneral Çoşkun Sel, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Hakkari İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ve Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu eşlik etti.
Bakan Soylu Van'daki askerlerle bir araya geldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van, Hakkari ve Yüksekova üçgeninde bulunan Yeni Köprü'de asker ve vatandaşlara tatlı ikram ederek bayramlarını kutladı.
Muhabir: NECMETTİN DURSUN
Yorumlar
Trend Haberler
Van’da bir okulda dehşet anları: Öğrenci 4.kattan düştü, eğitime ara verildi!
Halk Bankası Van’da personel alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve şartları
Van’da 5.2’lik deprem sonrası ilk yıkım haberi: Yaralı sayısı belli oldu!
Van’da kumar oynatan 2 işletmeye operasyon: 56 kişiye 649 bin TL para cezası kesildi!
Son dakika! İran'dan Türkiye’ye balistik füzeli saldırı!
Boşanma aşamasındaki eş katliam yaptı: Aynı aileden 4 kişiyi silahla öldürdü!




