31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerde İpekyolu’nda işi sıkı tutan AK Parti, tüm teşkilatlarıyla sahada. Göreve geldiği Ağustos ayından bu yana yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve yönetimi bu kez Bostaniçi ve Karşıyaka’daki esnafını ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi.

ESNAFLAR, ULAŞILABİLİR BAŞKAN VE BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİYOR

Esnaflar, sorun talep ve önerilerini iletecekleri ulaşılabilir başkanlara ve belediye başkanlarına ihtiyaç duyduklarını söyledi. Başkan Kuşan da, esnafın sorun ve taleplerini çok önemsediklerini belirterek, “Bizim için Maraş ve Cumhuriyet Caddesi nasıl önemliyse, şehrimizin vitriniyse Bostaniçi ve Karşıyaka’da öyledir. Asla bir yeri diğer yerden ayırmıyoruz. O yüzden burada daha zor şartlarda ticaret yapan, hayatını idame ettirmeye çalışan esnafımızın kapısını çalmak çok daha anlamlı ve önemlidir. İlçemizde yaşayan herkese ulaşmaya, dokunmaya çalışıyoruz. Ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama çalışmalarımızda zaman ve saat kavramını kaldırdık. Tüm kademelerimizle birlikte sahadayız. Esnafımızı can kulağıyla dinliyoruz. Beklentisi, eleştirisi, talebi nedir soruyoruz” dedi.

CANLI TAKİP | VAN İPEKYOLU 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP | VAN İPEKYOLU 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

“HALKIMIZLA ARAMIZDAKİ BAĞIN SAĞLAM OLMASI GEREKİYOR”

İstişareye büyük önem verdiklerinin altını çizen Kuşan, “Halkımızla aramızdaki bağın sağlam olması gerekiyor. Diyalog kurmak, bu yüzden çok önemlidir. Esnafımız, insanımız ve ilçemiz için koşturuyoruz. Bazen ilçe merkezimizde, bazen de merkeze uzak mahallelerimizde esnaflarımızın ve vatandaşımızın taleplerini, fikirlerini ve ihtiyaçlarını dinliyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerini alarak çözüme kavuşturulması adına gayret ediyoruz. Önümüzde bir yerel seçim var. İnşallah bu seçimde el birliğiyle ilçemizde bir değişim olacak.

İlimizin ve en büyük ilçemizin gelişmesi, kalkınması için bu fırsatı geri tepmemeliyiz. Esnaflarımız deprem, kovid, ekonomik krizler derken son yıllarda art arda sıkıntı yaşadı. Bunların farkındayız. Bunları çözecek olan yine AK Parti iktidarıdır. AK Parti olarak bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada esnafımızla yol yürümeye devam edeceğiz. Bize kapısını açan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ