AK Parti Van İpekyolu belediye encümen adayları belli oldu! İşte adaylar... AK Parti Van İpekyolu belediye encümen adayları belli oldu! İşte adaylar...

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti Van’daki çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmaları kapsamında İpekyolu seçim ofisi yoğun katılımla gerçekleştirildi.  

“31 MART’TA İPEKYOLU BELEDİYESİ’Nİ KAZANACAĞIZ”

Seçim ofisi açılışında konuşan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, İpekyolu Belediyesi’ni kazanacaklarını belirterek, “6 ay önce atamamız yapıldığında sahaya indik. Aldığımız verilere göre, 77 bin 300 haneyi ziyaret ettik. Günde 500 haneyi ziyaret ediyoruz. Hanelere gittiğimizde sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bunların çözümü noktasında mutlaka geri dönüşlerimiz oluyor. Mahalle başkanlığı ofislerimizi açtık. Buralarda temsilcilerimiz halkın sorunlarıyla ilgileniyor. Biz yeni bir heyecan yakaladık. Sahadayız. Belediye başkan adayımız halk tarafından sevilen bir kardeşimiz. Sahadaki o heyecanı ben de yaşıyorum. 31 Mart’ta İpekyolu Belediyesi’ni kazanacağız. Bu uğurda da gece gündüz çalışacağız” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER