AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım, İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve partinin farklı kademelerinde görev alan teşkilat mensupları Yeniden Refah Partisi (YRP) Van İl Başkanı Nayif Şabu’yu ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı binasında gerçekleşen görüşmede, Van’ın yerel sorunları ve acil çözülmesi gereken konuları ele alındı. Taraflar şehrin ihtiyaçlarına yönelik ortak bir program oluşturma ve istişare etme konusunda mutabık kaldı.

“ŞEHRİMİZ VE SEÇİMLERLE İLGİLİ İSTİŞARE EDELİM DEDİK”

Ziyaretin ardından konuşan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “Yeniden Refah Partisi bilindiği üzere Cumhur İttifakı çatısı altında bulunan partilerimizden. Nayif Beyle uzun yıllar aynı saflarda siyaset yaptık, kendisi tecrübeli bir siyasetçidir ve geçmişte merkez ilçelerimizden olan Tuşba’da ilçe başkanlığı da yaptı. Tabi kendisi kısa süre önce Yeniden Refah Partisine geçti ve il başkanı olarak atandı. Bizde AK Parti olarak hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım hem de şehrimiz ve seçimlerle ilgili istişare edelim dedik. Başkanımıza ve ekibine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

BAŞKAN KUŞAN: VAN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

AK Parti İpekyolu Danışma Meclis toplandı! Gündem; Yerel seçim! AK Parti İpekyolu Danışma Meclis toplandı! Gündem; Yerel seçim!

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan da ittifak partileriyle işbirliğinin önemli olduğuna vurgu yaparak, “Ülkemizde son yıllarda ittifaklar halinde seçimler yapılıyor. Yeniden Refah Partisi de bizim ittifakımızın bir parçası. Tabi mahalli seçimlerde nasıl bir formül izlenecek buna genel merkezler ve liderler karar verecek. Biz istiyoruz ki el ele verelim şehrimiz kazansın. Nayif başkanımla çok uzun yıllar öncesin dayanan bir tanışıklığımız var. Kendisiyle Van üzerine, şehrin beklentilerine dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız artık hükümetimizin yereldeki imkânlarından faydalanmalı. Van en güzelini hak ediyor. Başkanıma ve yönetimine nazik ev sahipliği için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ