Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe merkezine 30 km uzaklıkta bulunan Onağıl Mahallesinde gerçekleştirilen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Firma yetkililerinden kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Şeylan, "Çatak Belediyesi olarak ilçe merkezi ve kırsal ayrımı gözetmeden vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip çalışmalarımıza başlıyoruz. Mahalle içi yollarımızın daha güvenli ve modern hale gelmesi, toz ve çamurdan arınması için kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.

Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Onağıl mahallemizde 15000 m², kilit parke taşı uygulamasını başlatmıştık. Çalışmalarımız iki gün içinde tamamlanacak. Sadece burda değil şu anda beş mahallemizde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediliyor. Daha sonra belirlediğimiz diğer mahallerimizde kilitli parke taşı çalışmalarımız aralıksız başlayacak. İnşallah yağışlar başlamadan çalışmalarımız tamamlanır. " ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını dile getiren Onağıl Mahalle Muhtarı İhsan Ahi, “Mahallemizde kilit taşına ihtiyacımız vardı. Belediyemize talebimizi ilettik. Sağ olsun Başkanımızın talimatı ile çalışmalar başladı. Şu anda Mahallemizde bulunan her evin önüne giden yol kilitli parke taşı ile döşeniyor. Çalışmalar tamamlandığında hiçbir vatandaşımızın yolu toz çamur olmayacak, yapılan hizmetlerden dolayı başta Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Şeylan ve ekibine teşekkür ediyorum. “Dedi.

Editör: TE Bilisim