Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Narlı ve Sugeldi kırsal mahallelerinde gerçekleştirilen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şeylan’a, Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve Harita Mühendisi Mustafa Kaplan eşlik etti.

"Mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi"

Mahalle girişlerinde mahalle muhtarları tarafından karşılanan Başkan Şeylan ve beraberindekiler çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.Başkan Şeylan, çalışmaları inceledikten sonra, köy evinde Mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyerek Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

"Çatak halkı her şeyin en iyisine layık"

Başkan Şeylan;” Van Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ozan Balcı’nın destekleri sayesinde, Çatak Belediyesi olarak ilçe merkezi ve kırsal ayrımı gözetmeden ilçemizin çeşitli noktalarında aralıksız çalışmalar yapmaktayız. Valimizin dediği gibi hiçbir mahallemiz su ve yol sıkıntısı yaşamamalı, sizlerden gelen talepleri dinledim su ve yol istiyorsunuz, suyu getireceğimiz ve yol ihtiyacı olan yerleri tespit ederseniz, bende Teknik ekibi gönderip gerekli incelemeler ve çalışmalar yapılmasının ardından, 2023 planlamasına alır ilkbaharda hemen çalışmalarımıza başlarız.

2022 yılında İlçemizin büyük kısmında yol açma genişletme ve su çalışmalarımızı tamamlamış olup, kalan kısmını tamamlamayı hedefliyoruz. Bir çok kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Çatak halkı her şeyin en iyisine layık düşüncesiyle çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim