Uzun yıllardır ilçede dağınık halde bulunan ve hem gürültü hem de görüntü kirliliğine neden olan sanayi esnafının bir arada faaliyet yürütmesine yönelik Belediye tarafından çalışma başlatıldı.

“SANAYİ ESNAFI HEM DAHA FERAH BİR ALANDA HİZMET VERİYOR”

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'a ilçede yoğun ilgi Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'a ilçede yoğun ilgi

Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın alternatif yer sunması ve cazip kira avantajı ile yeni iş yerlerine kavuşan sanayi esnafı hem daha ferah bir alanda hizmet veriyor hem de ilçe merkezindeki trafik ve yaya geçişini engellemiyor.

İLÇENİN YILLARDIR EN BÜYÜK SORUNLARINDAN BİRİYDİ

Sanayi esnafını yeni iş yerlerinde ziyaret ederek eksik ve yapılması gerekenleri istişare eden Başkan Tanış, “İlçemizin yıllardır en büyük sorunlarından biri olan dağınık halde bulunan sanayi esnafına bir çözüm bulduk. Bildiğiniz üzere büyük bir yatırım ile ilçemizdeki birçok cadde ve sokağı yeniliyoruz. Altyapı, üstyapı, ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarıyla adeta yeni prestij cadde ve sokakları ilçemize kazandırıyoruz. Sanayi esnafımıza daha ferah dükkanlar sunarak hepsinin bir alanda faaliyet yürüteceği bir alan sunduk. Şimdi hem onlar mutlu hem de ses ve görüntüden şikayetçi olan ilçe sakinlerimiz mutlu. Ben tüm sanayi esnafımıza teşekkür ediyorum. Hepsini tek tek ziyaret ettim. İşlerinde hayırlar, bereketli kazançlar diliyorum.” dedi. Yeni iş yerlerinde memnuniyetle çalışmalarını yürüten sanayi esnafı da Başkan Tanış’a teşekkür dileklerini iletti.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ