Kurban Bayramının yaklaşmasıyla tatil planları yapan ve memleketlerine gitmek için yola çıkacaklara bayram öncesi kötü haber geldi. Brent petrol ve döviz kurundaki değişiklerle beraber akaryakıt fiyatları değişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yapılan benzin ve motorin indirimin ardından brent petrolün son 3 ayın zirvesine çıkmasıyla motorin grubuna zam geldi. Peki, akaryakıta ne kadar zam geldi? İşte akaryakıt zammının tüm detayları...

Petrol son üç ayın zirvesini gördü. Petrol ve döviz fiyatlarında dalgalanma akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor.

MOTORİNE ZAM GELDİ

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla tatil planı ve memleketlerine gidecek sürücülere kötü haber geldi. Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki değişikliklerle beraber inişli çıkışlı bir fiyat çizen brent petrol fiyatlarının son 3 ayın zirvesine çıkmasıyla motorin grubuna zam olarak yansıdı. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 34 kuruş zam gelirken benzin ve LPG fiyatlarında ise bir değişiklik yaşanmadı.

İSTANBUL

Benzin: 40,25

Motorin: 40,55

ANKARA

Benzin: 41,20 TL

Motorin: 41,59 TL

İZMİR

Benzin: 41,47 TL

Motorin: 41,94 TL

VAN

Tek şartı var! Bu şartı sağlayana 3 maaş birden ödeniyor! Tek şartı var! Bu şartı sağlayana 3 maaş birden ödeniyor!

Benzin: 42.43 TL

Motorin: 42.84 TL

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-HAKAN İZGİ