Sergen Yalçın yönetiminde Başakşehir'i 2-1 yenen ve ilk galibiyetini alan Beşiktaş'ı ligde zorlu bir maraton bekliyor. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'deki ilk 4 maçında zorlu 3 deplasman maçına çıkacak.

4 MAÇIN 3'Ü DEPLASMANDA

Cuma günü ligin flaş takımlarından Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, sonrasında ise erteleme maçında Kayserispor'un konuğu olacak. İki yıpratıcı deplasman maçından sonra evinde Kocaelispor'u ağırlayacak olan Kartal, 4 Ekim'de ise şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Galatasaray ile Rams Park'ta kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe'de N'Golo Kante'nin İstanbul'a geliş saati belli oldu!
Fenerbahçe'de N'Golo Kante'nin İstanbul'a geliş saati belli oldu!
İçeriği Görüntüle

HEDEF 12 PUAN

Teknik direktör Sergen Yalçın, 4 maçlık periyodu kayıpsız geçerek zirve yarışında geri kalmak istemiyor. Beşiktaş, ilk 4 maçından 12 puan çıkartarak, şampiyonluk yarışında gövde gösterisi yapmak istiyor.

Kaynak: EN SONHABER