ŞEHRİVAN HABER/MENDUH ÇALIŞKAN- Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olarak Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilerek yine TOGG olarak adlandırılan araçlar Türkiye yollarında görülmeye başlandı. TOGG’un seri üretimi yapılıp satışı başlatılan ilk modeli olan T10X modeli bakanlıklarda, resmi kurumlarda kullanılmaya başlarken aynı zamanda Türkiye’nin bir çok ilinde de vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı.

Kura ile satın almaya hak kazanan vatandaşların kullandığı TOGG T10X modeli aynı zamanda birçok ilde ve programda tanıtılırken, aradan geçen zamana rağmen Van’da henüz TOGG ile ilgili bir program gerçekleştirmedi. Şu ana kadar onlarca şehirde boy gösteren, tanıtımı yapılan, vatandaş ile buluşturulan TOGG Valiler eliyle de kentlerde tanıtılırken Van ile ilgili henüz böyle bir program olmadı.

Yerel seçimler Dolar ve TL’yi nasıl etkiler? Yerel seçimler Dolar ve TL’yi nasıl etkiler?

Tanıtım çalışmaları kapsamında önceki günlerde Diyarbakır’da da boy gösteren TOGG’a diğer illerde olduğu gibi vatandaşlar yoğun ilgi gösterilirken gözler yerli aracın Van’a gelip gelmeyeceğine çevrildi. Vanlılar’ın da merak ettiği aracın Valilik eliyle tanıtılıp tanıtılmayacağı henüz bilinmezken özellikle sosyal medyada tanıtımlarla karşılaşan vatandaşlar aracın Van’da da tanıtılması gerektiğini belirten mesajlar yayınlamaya başladı.

Editör: Ömer Aykaç