TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyon bu hafta belli olacak. Lider Esenler Erokspor, Vanspor’un 2 puanlık avantajı elinde bulunduruyor. Vanspor ise Erokspor’un yenilmesi durumunda Bursaspor maçını kazarak şampiyon olmak istiyor. Vanspor’un şampiyonluk yarışındaki Bursaspor maçını yönetecek hakemler belli oldu.

MHK'den yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig 35. hafta müsabakaları 3, 4, 5 ve 6 Mayıs'ta, Trendyol 1. Lig 33. hafta müsabakaları 4 ve 5 Mayıs'ta, TFF 2. Lig 38. hafta müsabakaları 4 Mayıs'ta, TFF 3. Lig Play-Off 1. Tur müsabakaları 2 Mayıs'ta oynanacaktır. Denildi.

TFF, Vanspor’un sahadan çekilmesinin cezasını açıkladı! TFF, Vanspor’un sahadan çekilmesinin cezasını açıkladı!

BURSASPOR-VANSPOR

Vanspor, şampiyonluk yarışında Bursaspor maçıyla sezonu tamamlayacak. Lider Esenler Erokspor’un Serik Belediyespor’a kaybetmesiyle Bursaspor deplasmanında alacağı galibiyetle şampiyonluğunu ilan edecek ve 1.Lig’e çıkacak. Vanspor’un Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı şampiyonluk maçını A Klasman hakemi Fatih Tokail yönetecek.

Erkan Akbulut (1. Yardımcı Hakem)

Muhammet Ali Doğan (2. Yardımcı Hakem)

Yunus Emre Çakar (Dördüncü Hakem)

SERİK BELEDİYESPOR-ESENLER EROKSPOR

Lider Esenler Erokspor Serik Belediyespor ile şampiyonluk maçına çıkacak. Vanspor’un 2 puan önünde avantajını koruyan Erokspor beraberlik ve alacağı galibiyet ile şampiyonluğunu ilan edecek ve 1.Lig’e çıkacak. Esenler Erokspor’un Serik Belediyespor ile oynayacağı şampiyonluk maçını A Klasman hakemi Yiğit Arslan yönetecek.

Yiğit Arslan (Hakem)

Hüsnü Emre Çelimli (1. Yardımcı Hakem)

Egemen Savran (2. Yardımcı Hakem)

Hasan Kaçar (Dördüncü Hakem)

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN