Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan '' 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ''dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Başkan Şeylan mesajında;
“Ülkelerin gelişmesinde ekonomilerinin yapılanmasında büyük emeği bulunan, toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmete sunan işçi, memur tüm çalışanların emeklerinin değerini ifade etmek amacı ile kutladıkları  “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü” tebrik ediyorum.
En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, memurun hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültüre sahibiz. Bu kültürün gelecek nesillere taşınması adına, 1 Mayıs çok büyük anlam ifade etmektedir.
 Peygamberimiz (sav)’in "İşçinin hakkını alın teri kurumadan veriniz." hadisi şerifini ülkemde hakkıyla ve eksiksiz yerine getiren işverenler olmasını diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve ülkenin kalkınmasına büyük katkılar sağlayan emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. “ dedi.

Editör: TE Bilisim