"Çatakta stabilize yol yapım, yol genişletme ve açma çalışması"

Çalışmalar kapsamında, ekipler Dokuzdam Mahallesi Urganlı Mezrasında Stabilize yol yapım, yol genişletme ve açma çalışması yaptı. Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım işlerine dair yaptığı planlamaya göre ilçe merkezi, kırsal mahalle ve mezralarda başlatmış oldukları çalışmalarını ulaşım, yol şartları seçeneklerini göz önüne alarak, öncelikleri belirliyor. Belirlenen mahallelerde tamamlanan çalışmalar sona erdiğinde ekipler planlanan bir başka mahalle ile devam ediyor.


Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, merkez ve kırsal ayrımı yapmadan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için durmadan, yılmadan çalışmaya devam ettiklerini belirterek, " Çatak Belediyesi olarak ilçe genelinde özellikle yol yapım, onarım, kilitli parke yapımı ve su kanal açma çalışmalarımızı hızlandırdık.

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Daire Başkanlığı Çatak İşletme Şefliği ve Çatak Belediyesi olarak İlçe merkezinde ve birçok kırsal mahallelerimizde 5-6 ekipten oluşan çalışma arkadaşlarımız kış bastırmadan vatandaşlarımızın ulaşımlarını kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar program dahilinde belirlenen bölgelerde devam edecektir" dedi.

Editör: TE Bilisim