Doğu Anadolu'nun en kalabalık şehri olan Van’da millet ittifakının seçim çalışmaları sürüyor. Kentte, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesi değişim rüzgarları esiyor. Kamuoyu araştırmaları ve anketler CHP'nin Van’dan vekil çıkaracağına işaret ediyor. CHP Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu da seçim çalışmalar kapsamında ilçe gezilerini sürdürüyor. Bedirhanoğlu, bu kez SP Van İl Başkanı Özay İlhan ve ilçe başkanı Ejder Kaya ile birlikte Muradiye esnafını ziyaret ederek, vatandaşla sohbet etti.

Muradiyeliler, 14 Mayıs seçimlerinde Seracettin Bedirhanoğlu’na tam destek vereceklerini belirterek, Bedirhanoğlu’nun vekil olacağına inandıklarını belirterek, Van ve ilçenin önemli sorunlarına el atmasını, Muradiye’nin turizm ilçesi olması ve hak ettiği yerde bulunması için çalışması istedi. Yine talep ve önerilerini paylaşan ilçe halkı, değişime hazırız mesajı verdi.

“ÇALIŞMALARIMIZ ÇOK VERİMLİ GECİKİYOR”

Milletvekili adayı Bedirhanoğlu baba ocağında olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Hemşerilerim sevgi ve ilgisi beni çok mutlu etti. Çalışmalarımız çok verimli geçiyor. Her gittiğimiz ilçede, mahallede teveccühle karşılaşıyoruz. Gençlerimizin çok büyük bir ilgisi, sevgisi var. Halkımız iktidar olacağımıza inanıyor. Onları mahcup etmeyeceğiz. Tabi bu teveccüh bizde sorumluluğu daha da artırıyor. Onlara layık olmak için çok çalışmamız gerekiyor. Vaktimiz kalmadı” dedi.

‘SEN BURALARI MERAK ETME, GİT DİĞER YERLERDE ÇALIŞ’

Bedirhanoğlu, Muradiye’nin bütün sorunlarına vakıf olduklarını da ifade ederek, “Bu ilçenin evladıyım. Burada doğdum, burada büyüdüm. İlçenin hangi aşamalardan geçip bugünlere geldiğini biliyorum. Bu iktidar döneminde tarım ve hayvancılık bitti. Turizm açısından çok önemli bir aşama katedilmedi. Yine kabuğunu kıramayan bir Muradiye var. Bu güzelim ilçe bunları hak etmiyor. İlçenin gelişmesi için tarım, hayvancılık ve turizm açısından kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Hemşerilerimizin sevgisi, moral ve motivasyonumuzu yükseltti. Onlar da inanmış vekiller çıkaracağımıza. ‘Sen buraları merak etme, git diğer yerlerde çalış’ demeleri doğrusu hoşuma gitti, duygulandım” diye konuştu.

İş insanı Veysel Ürüm’den AK Partili adaylara destek ziyareti İş insanı Veysel Ürüm’den AK Partili adaylara destek ziyareti

Editör: Necmettin Dursun