Sosyal medya hesabından hem seçimi değerlendiren Bedirhanoğlu, “Hayırlısı olsun” diyerek kıl payı kaçırdığı milletvekilliği seçimlerine vurgu yaparken, 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçimi için de Kılıçdaroğlu’na destek çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iddialı seçim açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iddialı seçim açıklaması!

Van’da vekil seçilmesine adeta kesin gözüyle bakılan Bedirhanoğlu, seçilmediği hususunu da ifade eden mesajında şu ifadeleri kullandı; “Çok az bir oy farkıyla milletvekili olamadık. Hayırlısı olsun diyelim. Ben bu süreçte bize destek veren tüm halkımıza çok teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun. Yine onların hizmetinde olacağız. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun da CB olması için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

BEDİRHANOĞLU: GELİN SORGULAYALIM

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı için de Van’dan destek isteyen Bedirhanoğlu, 28 Mayıs’taki seçimlerle ilgili olarak ise şu mesajı verdi: “Gelin, hep birlikte içimize dönüp sorgulayalım. Belki de eksikliklerimiz, iletişim kopukluklarımız, umutları yeterince yansıtamamamız sebebiyle birçok insanın kalbine tesir edemedik. Farkındayız, bu yüzden bu durum bizi artık daha da güçlü kılmalı. Şimdi, yeniden umut etme ve daha iyi bir gelecek için çalışma zamanı geldi! Kendimize ve değerlerimize sıkı sıkıya sarılıp, seçimleri kazanmaya odaklanalım. İnanıyorum ki, emek ve azimle hedeflerimize ulaşabiliriz. Biz, insanların gerçek sorunlarını dinleyen, onları anlayan, çözümler sunan bir güç olacağız. #UmudunSesi28Mayıs'ta yeniden doğacak. Birlikte, daha adil, daha kucaklayıcı bir Türkiye için çalışmaya devam edelim!”

Kaynak: ŞEHRİVAN ÖZEL: ÇETİN DEMİR/HAKAN İZGİ