Serik Belediyespor oyuncularından şok açıklamalar! Serik Belediyespor oyuncularından şok açıklamalar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. İşgalci İsrail'in Gazze ablukasına sert tepki gösteren Erdoğan, "Bu bir savaş değil katliamdır. Sivil insanları öldürmek ancak örgüt refleksidir. Devlet gibi davranmazsa örgüt muamelesi görür!" açıklamasında bulundu.

ERDOĞAN'DAN İSRAİL'E SERT TEPKİ

Sivillere yönelik hiçbir saldırıyı doğru bulmuyoruz, savaşın da bir ahlakı var. Çatışmalarda bu ilke açıkça ihlal edildi. Bu bir savaş değil katliamdır. Sivil insanları öldürmek ancak örgüt refleksidir. Devlet gibi davranmazsa örgüt muamelesi görür!

Türkiye olarak üzerimize ne düşüyorsa elimizden geleni yapacağız. Filistin meselesinin çözümsüzlüğe mahkûm edilmesinin müsebbiplerinden biri de verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmeyen uluslararası toplumdur. Birleşmiş Milletler ve diğer kuruluşlar Filistin halkını tek başına bırakmış, ahde vefa göstermemiş, Filistinlilerin hak ve hukukunu koruyamamıştır. Biz bunu yeni söylemiyoruz. Daha önce BM kürsüsünden bu hakikatleri tüm dünyaya açıkça söyledim.

İnsani yardımların kesilmesi gibi Filistin halkını topyekûn cezalandırmayı amaçlayan fevri kararlardan herkes uzak durmalıdır. İsrail ve Filistin arasındaki barış, başkenti Doğu Kudüs olan bir Filistin devletiyle mümkündür.

Kaynak: HABER 7.COM