SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Memur-Sen Genel Kurulunda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaşlarıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Erdoğan, seçim sonrası 7 bin 500 TL üzerinde emekli maaşı alanlarla ilgili düzenleme yapacaklarını ifade ederken, "Temmuzda enflasyon farkı yanında, refah payı artışını da dikkate alan bir düzenleme yapacağız. Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız" diye konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

Cumhuriyet tarihinin en büyük atamalarını yapıyoruz. Hiç kimseyi ihmal etmiyoruz. Milletimize verdiğimiz hangi söz varsa hayata geçiriyoruz. EYT'deki milyonlarca insanımızın talebini karşıladık. En düşük emekli maaşını 7 bin 500 TL'ye çıkardık. Ramazan Bayramı'nda zamlı ikramiyeleri hesaplara yatırarak emeklilerimize çifte bayram yaşattık.

7 BİN 500 LİRANIN ÜZERİNDE MAAŞ ALAN EMEKLİLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Seçimden sonra yeni Meclis'in yasama faaliyetlerine başlamasıyla 7500 liranın üzerinde emekli maaşı alanları sevindirecek haberi milletimizle paylaşacağız.

MEMUR ZAMMI AÇIKLAMASI

Bayram şekerine büyük zam! İşte yapılan zam oranı... Bayram şekerine büyük zam! İşte yapılan zam oranı...

Temmuzda enflasyon farkı yanında, refah payı artışını da dikkate alan bir düzenleme yapacağız. Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız.

Mynet.com

Editör: Necmettin Dursun