Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaşlarıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Memur-Sen Genel Kurulunda konuşan Erdoğan, seçim sonrası " Memurlarımıza Temmuzda enflasyon farkı yanında, refah payı artışını da dikkate alan bir düzenleme yapacağız. Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız" diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

MEMUR ZAMMI AÇIKLAMASI

Ceza ödemek istemeyenlere Bakan Şimşek’ten önemli çağrı! Ceza ödemek istemeyenlere Bakan Şimşek’ten önemli çağrı!

Temmuzda enflasyon farkı yanında, refah payı artışını da dikkate alan bir düzenleme yapacağız. Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız.

"PEK ÇOK İNSANIMIZI ENKAZIN ALTINDAN CANLI ÇIKARDILAR"

"Tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs'ı kutlu olsun. Memur-Sen camiası ile bir araya gelmekten büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Genel kurulda bayrağı devredecek arkadaşlarımıza gayretleri için teşekkür ediyorum. Memur-Sen daima tavrını haktan, adaletten yana kurmuştur. Milli iradeyi hedef alan tüm girişimlerde dik durmuştur. Devletin kılcal damarlarına sızmış haşhaşilerle mücadelemizde Memur-Sen'e teşekkür ediyorum.

Memur-Sen gibi ayağı bu topraklara sağlam basan Türkiye merkezli hareket eden kuruluşlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Son asrın doğal afetinde Memur-Sen camiası ilk andan itibaren seferberlik ruhuyla hareket etmiştir. Pek çok insanımızı enkazın altından canlı çıkardılar. Her alanda Memur-Sen'li kardeşlerimiz depremzedelerin yanında oldular.

Seçim gündeminden bağımsız olarak deprem bölgesinde yürütülen çalışmaları gün gün takip ediyoruz. Afette evi yıkılan, düzeni sarsılan kardeşlerimizi yeni yuvalarına kavuşturasıya kadar dinlenmeyeceğiz.

Editör: Necmettin Dursun