Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde, "Yetenek Her Yerde" sloganıyla Van, Bitlis, Hakkari, Iğdır, Siirt ile Muş üniversitelerinin paydaşlığında gerçekleştirilen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'nda, 200'ü aşkın kurum ve kuruluş stant açtı. İki gün süren fuara ilgi yoğundu. Fuar sonunda açıklamalarda bulunan Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve İpekyolu Expo Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Güler, DAKAF’24 Van’da yapılan en büyük Fuar olduğu söyledi.

“DAKAF’24 BÜYÜK BİR EMEĞİN KARŞILIĞIDIR”

Düzenlenen her fuarın ilin tanıtımına büyük katkı sunduğunu vurgulayan Güler, "Bize göre bu fuarın en iyi çıktılarından biri, gençlerin burada olmasıydı. Gençlerin hem ticari hem ekonomik hem de gelecekteki kariyerlerini belirlerken büyük kurumları burada görmeleri çok büyük anlam ifade ediyor. Bu fuarı da Van'a kazandırmış olduk. Bu da çok büyük bir emeğin karşılığıdır. Bu tür büyük kurumlar bir fuara, bir ile karar verince oradaki altyapı ve oradaki kurumsallığı çok önemsiyorlar. Van için, bizim için iyi bir fuar oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İLK GÜN 20 BİN ZİYARETÇİ

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin (Van YYÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarını (DAKAF'24) ilk gün 20 bin kişi ziyaret etti. İki gün süren fuarı binlerce kişi ziyaret etti.

DAKAF 24’TE EN ÇOK SAVUNMA SANAYİSİ STANTLARI ZİYARET EDİLDİ

PFDK'dan Enis Destan'a 3 maç ceza PFDK'dan Enis Destan'a 3 maç ceza

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle Van Yüzüncü Üniversitesi (Van YYÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'na (DAKAF'24) katılan gençler, savunma ve havacılık sanayisindeki çalışmaların anlatıldığı, yerli ve milli imkanlarla geliştirilen silahların sergilendiği stantları gezdi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ - NECMETTİN DURSUN