AK Parti İlçe Başkanı seçim tartışmasında vuruldu! 1 gözaltı AK Parti İlçe Başkanı seçim tartışmasında vuruldu! 1 gözaltı

DEM Parti'nin final mitingi Musa Anter Parkı'nda yüzlerce kişinin katılımıyla düzenledi. Yoğun katılımın olduğu mitinge DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan Van'da konuştu.

Bakırhan konuşmasında, Van'ın 31 Mart'ta rekor kıracağını dile getirerek, "Merhaba Van! Var ol Van! Maşallah şimdiden kararınızı verdiniz. 31 Mart'ta Van rekor kıracak. 31 Mart'ta 14 belediyenin 14'ünü alacak mısınız? Van'ın emektar halkı hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Van Kürtlerin yüreğidir. Ne zaman Van'ın adını duysak gurur duyuyoruz. Son mitingimiz. Son miting her parti en güçlü kentinde yapar. Biz de son mitingini Van'da yaparak bu halkın ne kadar onurlu olduğunu göstermek istedik. Sizlere ne yapsak azdır" dedi.

“DEM VAN'IN DEMİDİR"

Bakırhan, "Bütün kentler adına Van halkının mücadelesini selamlıyorum. Van halkı hiçbir zaman mücadelesinden vazgeçmedi. Nevruz'da Van 400 bin insanla iradesine sahip çıktı. Kürt halkı müzakereye açıktır. Van barışı haykırıyor. Van seçimi rekor bir oyla alacak mısın? Van'ın rekoruna hiçbir kent ulaşamayacak. Bu heyecanımız var oldukça sırtımız yere gelmez. Van'da kazandık. Ev ev gezin. Kadınlar, gençler DEM Parti'nin projelerini anlatın. Bizim olanı almaya var mısınız? Dem Van'ın demidir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ