Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan görevden alındı. İçişleri Bakanlığı açıklama yaparak Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan’ın görevden alındığını ve yerine kayyum atandığını duyurdu.

Van Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atanmasının ardından DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan Van’a geliyor.

DEM Parti Van İl Başkanlığı, DEM Parti Eşgenel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ın Van’a geleceğini açıkladı. İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “DEM Parti Eşgenel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan bu akşam iradesi gasp edilmek istenen Van halkıyla bir araya gelecek! Tüm Halkımızı Bu onurlu buluşmaya davet ediyoruz!” denildi.

Van’daki kazada hayatını kaybeden sayısı belli oldu! Van’daki kazada hayatını kaybeden sayısı belli oldu!

Kaynak: HABER MERKEZİ