31 Mart Yerel Seçimlere 4 gün kala DEM Parti, tüm il ilçe belediye eşbaşkan adaylarıyla sahada halkla buluşmayı sürdürüyor. Aylardır kentin tüm ilçelerinde seçim çalışması yürüten DEM Parti İl Örgütü, Çatak'da Halk Buluşması ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

THY yılın rekorunu kırdı! THY yılın rekorunu kırdı!

Eşbaşkan Şedal: 31 Mart'ta hesap soracağız

Halk Buluşmasına Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal, Milletvekili Sinan Çiftyürek, parti yöneticileri katıldı. Halk buluşmasında yurttaşlara seslenen Neslihan Şedal, "Bu seçim bizim için bir seçimin ötesinde hesap sorma günü olacaktı. Biz böyle bakıyor, böyle değerlendiriyoruz. Bu hesap sorma ne olacak? Bizde diyoruz ki; 31 Mart'ta bunun hesabını soracağız. Kimse kendine fazla güvenmesin, biliyoruz Çatak yurtsever bir ilçemizdir" dedi. Halkla bir araya gelen Eşbaşkan Şedal ve partililer daha sonra çarşı merkezde final mitingi için çağrı yaparak esnafı gezdi. Çarşıyı gezen DEM Parti "Jin Jiyan azadi" sloganı atarken esnaf alkışlarla destek oldu.

Özal'ta final mitingi için davet

DEM İl Eşbaşkanı Gülşen Kurt, Milletvekili Mahmut Dindar, bir önceki dönem HDP Milletvekili Muazzez Orhan, ilçe yönetimi Özalp'ta final mitingi için bröşür dağıttı. Çarşı esnafını tek tek dolaşan DEM Partililer, tarihi final mitingine yurttaşları davet etti.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Abdullah Zeydan, İl Eşbaşkan Veysi Dilekçi, Erciş Belediye Eşbaşkan adayları Baran Bilici, Güler Temel ve beraberindeki partililer çarşı merkezde broşür dağıtarak halk final mitingine davet edildi.

Kaynak: BASIN BÜLTENİ